Zit-Fit Programma/ Stoelmassage

 “Het Zit-Fit programma”

Sinds 2003 geven wij het “Zit-Fit programma” voor de zittende, op kantoor werkende mens.

Zit-Fit, oftewel, fit blijven op de werkvloer!

Het programma bestaat uit 3 onderdelen:
1) Stoelmassage
2) Werkplek coaching: u leert optimaal gebruik te maken van uw werkplek dat doorgaans bestaat uit stoel, bureau, beeldscherm, toetsenbord en muis.
3) Coaching om anders te functioneren op uw werkplek.U kunt hierbij denken aan het gebruik van een zitfiets, staand aan het bureau werken, staand vergaderen, juiste zithouding, ook privé tijdens computer en tablet gebruik en rekoefeningen. 

DOEL

Klachtenvrij blijven en het eigen inzicht vergroten zodat u op een juiste wijze functioneerd tijdens de uren op uw werk en op privé. Want werk en prive staan niet los van elkaar.
Dus, door onze coaching komen tot selfcoaching. Kennis over wat optimaal zitten eigenlijk inhoudt en wat het effect ervan is.

SAMENWERKING

In onderling overleg met uw organisatie en leidinggevende wordt bepaald welk van de onderdelen van het “ ZIT-Fit programma” wenselijk zijn voor de medewerkers.
Iedere medewerker kan eenmaal per maand gebruik maken van een stoelmassage (15 minuten per persoon) en coaching op de werkplek waarbij het nieuwe werken -geen vaste werkplek- centraal staat(flex-werkplekken).
Een organisatie heeft de vrijheid om te kiezen voor bijvoorbeeld alleen de stoelmassage (onderdeel 1) of met een aanvulling van de andere onderdelen 2 en/of 3.
Graag denken wij hierin mee en starten daarom met een gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt zodat wij maatwerk kunnen leveren aan de organisatie.
Meestal voeren wij vooraf ook een enquete uit onder uw medewerkers om te zien welke hulpvragen er zoal leven. 

KWALITEIT

Ons team van medewerkers bestaat uit fysiotherapeuten die stoelmassage, arbeidfysiotherapie en werkplekcoaching geven.
Al 15 jaar geven wij het “Zit-Fit programma” voor de zittende, op kantoor werkende mens.

Daarnaast bieden wij het “Arbeid-Fit programma” voor de staande, tillende werkende mens (onder andere uitgevoerd bij Opella, S’Heerenloo, Codi Suomine, notaris kantoor v.Putten en Apeldoorn, Wageninigen University).
Informatie hierover vindt u binnenkort onder het kopje 'Arbeid-Fit programma'.

Afdrukken E-mailadres

  • Climax Ede
  • Justforfeet
  • Mhc Ede
  • Podotherapie Rondom
  • Runnersworld Ede
  • Wageningen Ur
  • LIB XL klein