Visie op bewegend herstellen

U kunt afspraken maken voor de reguliere fysiotherapeutische zorg !

Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar om met de vele disciplines u de optimale zorg te leveren!  Alle informatie over ons centrum kunt u vinden op deze website.

Bel ons gerust voor uw vragen, wij kunnen u verder helpen! 0318-614700 

 

In verband met de maatregelen rond het Corona-virus vragen wij u onderstaande informatie goed door te lezen en deze te volgen. 

!! MONDKAPJE:  ivm. ons hygiëneprotocol is het dragen van een mondkapje in onze praktijk verplicht !!

Maatregelen in de praktijk:
1. De fysiotherapeuten streven naar optimale hygiëne, beschermen en desinfecteren zichzelf zo volledig mogelijk
2. Er wordt minimaal 1,5 meter gewaarborgd in de wachtkamer
3. U mag niet naar de praktijk komen  wanneer u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C) • wanneer u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) heeft gehad • wanneer uw huisgenoten/gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten hebben • wanneer er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld

Aandachtspunten voor u - protocol voor binnenkomst praktijk:
1. U wast uw handen thuis en neemt twee eigen grote handdoeken mee bij elke (opvolgende) behandeling
2. U draagt een mondkapje, komt alleen binnen in de praktijk, begeleiding zoveel mogelijk buiten de praktijk wachten
3. U desinfecteert uw handen in de wachtkamer
4. De secretaresse of fysiotherapeut wijst u naar uw plek           

INFO GROEPS TRAININGEN en INDIVIDUEEL TRAINEN: na de persconferentie, met nieuwe maatregelen van premier Rutte op 14 decmber 2020 hebben wij moeten besluiten dat alle  groepstrainingen en het individueel trainen niet mogelijk is tot nader order!  Ons advies is om met enige regelmaat de website in de gaten te houden.

Wij streven naar zorg op een zo veilig mogelijke manier! Bezoek aan de praktijk is op eigen verantwoordelijkheid. 

 Wij zijn telefonisch bereikbaar: het secretariaat en fysiotherapeuten zijn van maandag t/m vrijdag  telefonisch te bereiken van 8.30-17.00 uur.  

 

 Bel ons gerust voor uw vragen, wij kunnen u verder helpen!  0318-614700 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vriendelijk groeten van team  Fysiomed-Bravenboer ! 

INFO - FYSIOMED BRAVENBOER:

Fysiomed Bravenboer is een professioneel werkende praktijk met vele specialisaties die u aangeboden worden door een team van 11 gedreven therapeuten.
Een greep uit de therapie mogelijkheden: fysiotherapie en manueel therapie, sportfysiotherapie, dry needling, shockwave, rug- knie-heup- schouder revalidatie, echografie, etc.
Wij streven naar een passende en effectieve behandeling. Samen starten we met een gedegen intake waarna we gaan werken aan uw herstel.
Onze therapeuten werken nauw samen. Op die manier bundelen zij diverse methodieken en specialisaties om een voor u zo optimaal mogelijk behandelplan te kunnen maken.
Deze benadering zien we ook in de wijze waarop Fysiomed Bravenboer al 30 jaar samenwerkt met andere partijen zoals, huisartsen, specialisten, paramedische netwerken, sportverenigingen en andere instellingen.
Een duidelijke visie op bewegend herstellen, gecombineerd met kunde, kwaliteit en een optimale inzet van de therapeut. Dat is waar FysioMed Bravenboer al jaren voor staat.
Heeft u vragen of wilt u extra informatie? Bel ons gerust. Het secretariaat beantwoordt ze graag of zal zo nodig zorgen dat u teruggebeld wordt door een van de therapeuten.

Afdrukken E-mailadres

  • Climax Ede
  • Justforfeet
  • Mhc Ede
  • Podotherapie Rondom
  • Runnersworld Ede
  • Wageningen Ur
  • LIB XL klein