Enkelklachten

Enkelklachten

Fysiotherapeut gespecialiseerd in enkelklachten

Enkelklachten kunnen op verschillende manieren ontstaan zoals door verzwikking, verstuiking of ongelukkige bewegingen tijdens sportactiviteiten of in het dagelijks leven. Chronische aandoeningen zoals artritis of tendinitis kunnen ook leiden tot enkelklachten. Deze klachten kunnen aanzienlijke beperkingen met zich meebrengen en het dagelijks functioneren belemmeren. Fysiotherapie is een effectieve manier om van uw enkelklachten af te komen.

In ons centrum voor fysiotherapie in Ede hebben wij een team gespecialiseerde fysiotherapeuten die zich richten op enkelklachten. Wij werken nauw samen met het orthopeden van ziekenhuis Gelderse Vallei om onze patiënten de beste mogelijke zorg te bieden. Of het nu gaat om revalidatie na een enkeloperatie, herstel na een verzwikking of het verminderen van pijn bij chronische aandoeningen, wij hebben de juiste expertise in huis.

Enkelklachten
→ Maak een afspraak

Behandeling van enkelklachten

Het doel van de behandeling is om de pijn te verminderen, het herstel te bevorderen en de functie van uw enkel te verbeteren. Dit kan bestaan uit mobilisatietechnieken om de bewegelijkheid van uw enkel te verbeteren, oefentherapie om de spieren rondom uw enkel te versterken en de stabiliteit te verbeteren of revalidatieoefeningen om uw enkel weer volledig te laten functioneren. Daarnaast kan uw fysiotherapeut advies geven over houding, schoeisel en eventuele aanpassingen in uw dagelijkse activiteiten om vederere klachten te voorkomen.

Indien nodig kan er ook gebruik worden gemaakt van aanvullende diagnostische middelen, zoals echografie, om een beter beeld te krijgen van uw enkelklacht. Door de oorzaak van uw enkelklacht nauwkeurig in kaart te brengen kunnen we een effectieve behandeling starten. Daarnaast is shockwave therapie ook een effectieve manier om uw klachten te verminderen.

Mogelijke behandelingen bij enkelklachten

Kwaliteit en samenwerking

Om altijd hoge kwaliteit behandelingen te kunnen bieden, streven wij ernaar om voortdurend onze kennis bij te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Als het gaat om enkelklachten, volgen onze fysiotherapeuten regelmatig bijscholingen en blijven ze op de hoogte van de recente wetenschappelijke inzichten.

dots
Enkelklachten

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met 13 gespecialiseerde therapeuten, waaronder meerdere specialisten voor enkelklachten. Op basis van uw klacht bepalen wij wat de beste behandeling is voor uw klachten en plannen we een afspraak met de juiste specialist.

Voor behandeling van uw enkelklachten heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. De kosten van uw behandeling en of deze vergoed wordt, hangen af van uw verzekering. Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons