Fysiotherapie

Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode die zich richt op lichamelijke klachten die te maken hebben met bewegen. De fysiotherapeut onderzoekt de oorzaak van bijvoorbeeld pijnklachten, of wanneer bewegen überhaupt niet meer gaat. Vervolgens behandelt de fysio deze klachten. Ons fysiotherapeutisch centrum heeft verschillende specialisten in dienst, die hun expertise gebruiken om uw doelen te bereiken.

Afhankelijk van uw klacht, koppelen wij u aan de juiste specialist. Tijdens de eerste afspraak stelt de fysiotherapeut u enkele vragen over uw klachten. Door uw antwoorden en door lichamelijk onderzoek, stelt uw fysiotherapeut een behandelplan op. Dit behandelplan is op maat gemaakt voor uw klacht en persoonlijke doelstellingen.

Zaaltraining
→ Maak een afspraak

Uw doel is ons doel

Wij zijn er om u te helpen. Daarom luisteren we goed naar uw klacht en wensen. Iedere patiënt heeft namelijk zijn eigen doelstellingen. Tijdens de intake bespreken we uw doelen uitvoerig, waarna we gezamenlijk een behandelplan opstellen.

Het behandelplan is er volledig op gericht om samen naar het doel toe te werken. Of dit nu de bestrijding van pijn is, een sportprestatie, of het mogelijk maken van eenvoudige dagelijkse bewegingen die nu nog onmogelijk voor u zijn. We behandelen niet alleen, maar adviseren en coachen u ook om het resultaat voor lange termijn te behouden.

Wij bieden de volgende soorten fysiotherapie

Soorten fysiotherapie

Een algemeen fysiotherapeut kan veel klachten al behandelen, maar naast algemene fysiotherapie, bestaan er verschillende specialistische soorten fysiotherapie. Deze gespecialiseerde fysiotherapie zetten we in wanneer uw behandeling daarom vraagt. Voor elke soort fysiotherapie hebben wij één of meerdere specialisten in huis, die u kunnen helpen bij een specifieke klacht of behandeling.

Zo is manuele therapie een goede behandelmethode voor klachten van wervelkolom en gewrichten en helpt onze bekkenfysiotherapeut bij bekkenpijn, meestal als gevolg van een zwangerschap. Met uw eigen fysiotherapeut bespreekt u uw behandelplan en welke soorten fysiotherapie nodig zijn om uw doel te behalen

dots
Sportfysiotherapie

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met een team van gespecialiseerde therapeuten. Op basis van uw klacht bepalen wij welke soort fysiotherapie voor u de beste behandeling is en plannen we een afspraak met de juiste specialist.

Voor fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. De kosten van fysiotherapie, en of deze behandeling vergoed wordt, hangen af van uw verzekering. Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons