Nekklachten

Nekklachten

Fysiotherapie bij nekklachten

Fysiotherapie is een succesvolle behandeling voor nekklachten. Nekklachten ontstaan meestal in de spieren, banden en kleine gewrichten van de nek. Soms zijn de klachten het gevolg van een ongeluk, maar ook hoge werkdruk, stress of een verkeerde houding kunnen nekklachten veroorzaken. Het verhelpen van nekklachten bestaat daarom meestal uit een combinatie van een fysiotherapiebehandeling, met advies en oefeningen.

In ons centrum voor fysiotherapie zien we veel patiënten met nekklachten. Voor complexe problemen hebben wij meerdere therapeuten die volledig gespecialiseerd zijn in nekklachten. Zij kennen het gebied als geen ander en zorgen voor een effectieve behandeling van uw nek.

Nekklachten
→ Maak een afspraak

Uitstraling van nekklachten

Nekklachten gaan vaak gepaard met andere klachten. Zo komen de combinaties nek- en schouderklachten veel voor, net als nek- en rugklachten. Nekpijn gaat ook vaak regelmatig samen met duizeligheid, oorsuizen en hoofdpijn. De meestal zeurende pijn in de nek straalt soms ook uit naar andere delen van het lichaam, zoals de armen, pols, of handen. Door de nek te behandelen, verdwijnen deze klachten meestal ook.

Door u goed te onderzoeken, spoort de fysio de bron van uw klachten op. Door goed te kijken naar de oorzaak van uw nekklachten, kan de fysiotherapeut uw pijn effectief bestrijden. Naast bijvoorbeeld het masseren en mobiliseren van uw nek, wordt behandeling van nekklachten vaak gecombineerd met oefeningen en advies voor dagelijkse beweging.

Mogelijke behandeling bij nekklachten

Kwaliteit en samenwerking

Om altijd hoge kwaliteit behandelingen te kunnen bieden, volgen wij continu scholingen en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onderling werken we nauw samen om kennis te delen en elkaars expertise te benutten.

Voor bijzondere klachten die extra kennis vragen, hebben we meerdere specialisten op het gebied van nekklachten in ons team. Deze specialistische kennis gebruiken we om u altijd de meest effectieve behandeling te bieden.

dots
Sportfysiotherapie

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met 13 gespecialiseerde therapeuten, waaronder meerdere fysiotherapeuten, gespecialiseerd in nekklachten. Op basis van uw klacht bepalen wij wat de beste behandeling is voor uw klachten en plannen we een afspraak met de juiste specialist.

Voor behandeling van uw schouderklachten heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. De kosten van uw behandeling en of deze vergoed wordt, hangen af van uw verzekering. Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons