Schouderklachten

Schouderklachten

Gespecialiseerde fysiotherapie voor de schouder

Fysiotherapie is een succesvolle behandeling voor schouderklachten. Bijvoorbeeld plotselinge klachten, zoals een pees- of slijmbeursontsteking na een val of fysieke overbelasting. Maar ook bij langdurige schouderklachten zoals een frozen shoulder of als gevolg van een breuk van de schouder, bovenarm of sleutelbeen.

Bij Fysiomed Bravenboer in Ede werken meerdere fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de schouders. Bij complexe schouderklachten kijken zij mee bij uw behandeling, of voeren zij de behandeling zelf uit. Afhankelijk van uw klacht, selecteren wij altijd de juiste therapeut uit ons team.

Groepstraining
→ Maak een afspraak

Vaststellen van schouderklachten

Klachten aan de schouder zijn zeer divers. Van een slijmbeursontsteking en peesontsteking, tot een breuk, frozen shoulder of kalk in de schouder. De oorzaak van schouderklachten is eveneens divers en kan verschillen van een een val, tot fysieke overbelasting. De behandeling van schouderklachten hangt af van de oorzaak.

Om de juiste behandeling te bepalen, onderzoekt de fysiotherapeut uw schouder eerst zorgvuldig.  Als het nodig is, vragen we onze collega’s met een specialisatie in echografie om mee te beoordelen. Hierdoor streven wij naar een optimale behandeling of revalidatie voor uw schouderklachten.

Behandelingen bij schouder klachten

Kwaliteit en samenwerking

Om altijd hoge kwaliteit behandelingen te kunnen bieden, volgen wij continu scholingen en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Voor kennis op gebied van schouderklachten werken we samen met ziekenhuis Gelderse Vallei. Enkele teamleden van onze praktijk zijn onderdeel van de Werkgroep Schouder. Deze werkgroep bestaat uit diverse fysiotherapeuten uit de regio en collega’s van de afdeling fysiotherapie en orthopedie van het ziekenhuis.

Binnen de Werkgroep Schouder delen we kennis uit nieuw wetenschappelijk onderzoek en bespreken we ervaringen bij de behandeling van (extreme) schouderklachten. Deze specialistische kennis gebruiken we om u altijd de meest effectieve behandeling te bieden.

dots
Enkelklachten

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met 13 gespecialiseerde therapeuten, waaronder meerdere fysiotherapeuten, gespecialiseerd in schouders. Op basis van uw klacht bepalen wij wat de beste behandeling is voor uw klachten en plannen we een afspraak met de juiste specialist.

Voor behandeling van uw schouderklachten heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. De kosten van uw behandeling en of deze vergoed wordt, hangen af van uw verzekering. Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons