Sportfysiotherapie

Individueel trainen

Individueel trainen in onze trainingszalen

Bent u op zoek naar manieren om uw fysieke gezondheid en fitheid te verbeteren? Individueel trainen kan een effectieve manier zijn om uw doelen te bereiken en uw conditie te verbeteren.

Als u op zoek bent naar professionele begeleiding om uw fysieke gezondheid te verbeteren, kan de fysiotherapeut u helpen met het opstellen van een eigen trainingsschema. Dit schema wordt opgesteld op basis van uw wensen en conditie en is speciaal afgestemd op uw persoonlijke doelen. Op deze manier kunt u op een effectieve en verantwoorde manier werken aan het verbeteren van uw conditie en het versterken van uw lichaam. U kunt 2 keer per week bij ons individueel trainen.

 

 

Individueel trainen
→ Maak een afspraak

Sporten met uw eigen trainingsschema

Het opstellen van een eigen trainingsschema valt onder een zittingen fysiotherapie. Onze tarieven voor deze zittingen kunt u op onze website vinden of opvragen bij onze praktijk. Onze deskundige fysiotherapeuten hebben ruime ervaring in het opstellen van trainingsschema’s voor mensen van verschillende niveaus en achtergronden. Of u nu net begint met trainen of al meer ervaren bent, wij kunnen u helpen bij het vinden van een trainingsschema dat bij u past en dat u zal helpen uw doelen te bereiken.

Als u meer informatie wilt over het opstellen van een trainingsschema of andere mogelijkheden voor fysiotherapie en training, neem dan gerust contact met ons op. Onze front office medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste zorg te vinden die past bij uw specifieke behoeften.

Onze specialismen

Groepstrainingen

Onze praktijk biedt ook groepstrainingen aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze extra service van onze praktijk is beschikbaar voor mensen van verschillende niveaus en achtergronden. Onze deskundige fysiotherapeuten kunnen u helpen uw trainingen veilig en effectief te maken en u de ondersteuning bieden die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor deze trainingen voor eigen rekening zijn en niet te declareren zijn bij uw verzekeraar.

dots
Groepstraining

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met gespecialiseerde therapeuten, waaronder meerdere fysiotherapeuten.

 

Op basis van uw klacht bepalen wij wat de beste behandeling is voor uw klachten en plannen we een afspraak met de juiste specialist.

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons