Rugklachten

Rugklachten

Specialist voor behandeling van rugklachten

Of het nu gaat om hoge rugklachten, lage rugklachten, een hernia of spit: rugklachten zijn heel vervelend en belemmeren uw dagelijks functioneren. Ze komen helaas ook veel voor. Fysiotherapie is een effectieve behandeling van rugklachten. Door een combinatie van behandeling, oefeningen en adviezen over houding, helpt de fysiotherapeut u van uw klachten af. Fysiomed Bravenboer heeft meerdere specialisten in huis voor de behandeling van rugklachten.

De manier waarop we u van uw rugklachten afhelpen, hangt af van het soort klacht en de omstandigheden die de klacht veroorzaken. Zo vragen rugklachten aan de onderrug bijvoorbeeld om een andere aanpak dan specifieke rugklachten bij zwangerschap. Uw fysiotherapeut is specialist op dit gebied en adviseert u over de juiste aanpak.

Rugklachten
→ Maak een afspraak

Soorten rugklachten

In de rug bevinden zich veel verschillende spieren, pezen en botten. Wanneer deze niet goed samenwerken ontstaat rugpijn. Veelvoorkomend zijn lage rugklachten in de onderrug. Maar ook pijn in de middenrug of hoge rugklachten komen regelmatig voor. Naast deze gebieden waar rugklachten zich kunnen voordoen, zijn er ook bekende rugklachten als spit, ischias of een hernia.

Al deze rugklachten kan uw fysiotherapeut behandelen. Wanneer de klachten plotseling optreden, bijvoorbeeld bij tillen of een verkeerde beweging, zijn enkele behandelingen soms al voldoende. Bij chronische of aanhoudende rugklachten is meestal langere behandeling nodig.

Mogelijke behandeling bij rugklachten

Kwaliteit en samenwerking

Om altijd hoge kwaliteit behandelingen te kunnen bieden, volgen wij continu scholingen en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Onderling werken we nauw samen om kennis te delen en elkaars expertise te benutten.

Voor bijzondere rugklachten die extra kennis vragen, hebben we meerdere specialisten op het gebied van rugklachten in ons team. Deze specialistische kennis gebruiken we om u altijd de meest effectieve behandeling te bieden.

dots
Enkelklachten

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met gespecialiseerde therapeuten, waaronder meerdere fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in rugklachten. Op basis van uw klacht bepalen wij wat de beste behandeling is voor uw klachten en plannen we een afspraak met de juiste specialist.

Voor behandeling van uw rugklachten heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. De kosten van uw behandeling en of deze vergoed wordt, hangen af van uw verzekering. Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u ons altijd bellen.

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons