Sportfysiotherapie

Groepstraining

Groepstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut

Onze praktijk biedt groepstrainingen aan onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze extra service van onze praktijk is beschikbaar voor mensen van verschillende niveaus en achtergronden. Onze deskundige fysiotherapeuten kunnen u helpen uw trainingen veilig en effectief te maken en u de ondersteuning bieden die u nodig heeft om uw doelen te bereiken. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor deze trainingen voor eigen rekening zijn en niet te declareren zijn bij uw verzekeraar.

Als u meer informatie wilt over groepstrainingen of andere mogelijkheden voor fysiotherapie en training, neem dan gerust contact met ons op. Onze front office medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste zorg te vinden die past bij uw specifieke behoeften.

Individueel trainen
→ Maak een afspraak

Sporten onder begeleiding op uw niveau

De Groepstraining wordt onderverdeeld in 3 groepen: Low-, Medium- en High- impact. Wij bieden u hiermee een optimaal programma, dat gericht is op uw specifieke vraag of (oude) fysieke problematiek. Elke sessie vindt 1x per week plaats en duurt 1 uur. Vooraf bespreekt de fysiotherapeut met u uw mogelijkheden door middel van een intake. Hierin bepaald u samen waar uw sterke en minder sterke fysieke punten liggen en maakt u de keuze voor de groep die bij u past. U mag eerst twee keer op proef mee trainen.

Er is een keuze in zowel overdag- als avond groepen zodat er altijd wel een is die past bij uw mogelijkheden.

Onze specialismen

Overzicht groepstrainingen

 • Maandag high-impact van :
  18:00 – 19:00
 • Dinsdag low-impact van:
  11:00 – 12:00
 • Donderdag medium-impact van:
  9:30 – 10:30
 • Donderdag high-impact van:
  18:00 – 19:00
Lees meer

Bel ons gerust met uw vragen,
wij kunnen u verder helpen!

0318-614700     praktijk@fysiomed-ede.nl

bel ons
dots
Groepstraining

Fysiotherapie bij Fysiomed Bravenboer Ede

Fysiomed Bravenboer is een fysiotherapiepraktijk in Ede met gespecialiseerde therapeuten, waaronder meerdere fysiotherapeuten.

 

Op basis van uw klacht bepalen wij wat de beste behandeling is voor uw klachten en plannen we een afspraak met de juiste specialist.